Wat doet Karin

Rouwverwerking

Ik kan samen met jullie werken aan een Herrinneringsbeeld of urn. Tijdens het zelf maken van dit beeld of deze urn haal je mooie, en kostbare herinneringen op aan deze dierbare, samen gaan wij dit verwerken in het beeld of urn. Vaak weet je vooraf ook niet wat je precies gaat maken, dit komt vanzelf en we gaan dan ook gewoon samen starten. En mooie herinnering die je kan koesteren, en die je met je eigen handen gemaakt heb. Vele zijn je/jullie voorgegaan en willen hier hun ervaringen delen. 

Heb je vragen over wat er mogelijk is of hoe ik te werk ga, Bel of mail mij gerust met je vragen.


Workshops

U kunt ook workshops volgen bij Keramist Karin. Leuk als activiteit voor een vrijgezellen feest of gewoon gezellig om een keer te doen met familie of vrienden.

De workshops die u kunt volgen zijn:
– workshop Raku Stoken
– Kinderworkshop Spaarvarkens schilderen
– workshop Unieke Vogels (meer info in pdf bestand)
– workshop keramiek pop maken (meer info in pdf bestand)
– workshop Theeservies maken
– workshop Kerst: schaal, servies, engelen of kerstbol
Interesse? bel of mail voor meer info!


Werk in opdracht

Naast werken op eigen initiatief maak ik ook verschillende beelden in opdracht van anderen. Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum? Of misschien wel een mooie dierbare herinnering aan een bijzonder persoon? Of wilt u graag een beeld voor u zelf laten maken? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte en een voorstel op maat. Ik bespreek dan graag met u welke mogelijkheden er zijn. ik werk uw ideeën uit tot een echt beeld. Hou er wel rekening mee dat er aardig wat tijd over heen gaat voordat uw beeld klaar is!

Cursus

Als u interesse heeft om creatief bezig te zijn met keramiek dan kunt u bij Karin Zomerdijk een cursus volgen. Hierbij leert u met verschillende technieken met de klei te werken in de vormen die u wenst.
De cursussen vinden plaats op woensdagochtend van 9.15 tot 12.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19.15 tot 22.00 uur. De cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De kosten voor de cursus zijn 150 euro per 10 lessen. Dit is exclusief materiaalkosten. De lessen dienen binnen 10 weken op gemaakt te worden